Over ons

Over ons

P.D. van Wijk Schilderwerken, Met meer dan 30 jaar ervaring voor al uw binnen, en buitenschilderwerk van woningen, bedrijfspanden, kantoorruimtes en winkelpanden.Ons werkgebied is gemeente Utrecht,Utrechtseheuvelrug, Maarssenbroek, Vleuten en De Meern en Tiel in Gelderland. Bij P.D. van Wijk Schilderwerken is uw schilderwerk in goede handen. Wij leveren degelijk schilderwerk, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij voeren ons werk dan ook uit met de meeste zorg. U kunt er op vertrouwen dat wij doen wat we beloven!

Onze klanten kennen wij voornamelijk via de 'mond tot mond' reclame. Wij streven naar 100% tevredenheid. Er is dan ook veel persoonlijk contact met de klant. We werken ook samen met een aannemer van kleine tot grote renovaties en verbouwingen.

Wij zijn een erkend schildersbedrijf! Als lid van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder zijn wij een officieel erkend schildersbedrijf. Dit houdt onder meer in dat wij werken volgens gedeponeerde leveringsvoorwaarden, we u altijd een schriftelijke offerte verschaffen en een uitstekende service en garantie bieden. Een erkend Betere Schilder wordt men niet zomaar; het schildersbedrijf moet immers aan diverse toetsingseisen voldoen. De Consumentenbond schreef niet voor niets: “Kiest u voor zekerheid, kies dan een erkend Betere Schilder”. Kortom... stop met zoeken en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan!
 
Klanttevredenheidscijfer
Omdat transparantie hoog in het vaandel staat, hechten wij waarde aan uw mening. Daarom vragen wij u altijd na een schildersklus om mee te doen aan een klanttevredenheidsonderzoek.

Eenmaal klant bij P.D. van Wijk Schilderwerken betekent vaak een langdurige relatie met ons. Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden door te nemen. Binnen een week ontvangt u dan een duidelijke (geheel vrijblijvend en kosteloos) prijsopgave, zodat u precies weet waar u met ons aan toe bent.

Sinds een aantal jaren zijn wij lid van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder en de kwaliteitsvakman. Deze organisatie (en wij dus ook) werkt met klanttevredenheids onderzoeken.

Niet voor niets adviseert zelfs de Consumentenbond u in zee te gaan met een Erkend Betere Schilder!
Consumentenbond: ‘Kiest u voor zekerheid, kies een Betere Schilder’


Deel ons via: